Locul de joacă din Parcul „Mihai Viteazul”, inaugurat astăzi de municipalitate

Locul de joacă din Parcul „Mihai Viteazul”, inaugurat astăzi de municipalitate

Primăria Municipiului Giurgiu a inaugurat astăzi, 5 noiembrie 2013, noul loc de joacă din Parcul „Mihai Viteazul”, acesta fiind unul din cele zece locuri de joacă modernizate de municipalitate în această toamnă.
În prezenţa membrilor executivului Primăriei, a reprezentanţilor mass-mediei locale, dar şi a numeroşi copii însoţiţi de părinţi sau bunici, primarul Nicolae Barbu şi viceprimarul Alexandru Vladu, cărora li s-a alăturat o fetiţă din mulţime, au tăiat panglica inaugurală, după care locul de joacă a fost luat cu asalt de copiii nerăbdători să încerce frumoasele echipamente.
Noul complex pentru copii este prevăzut cu o serie de echipamente de joacă, începând de la tobogane, căsuţe, leagăne, balansoare, şi până la carusele şi figurine pe arc, toate viu colorate şi creând o atmosfera de poveste. Atât complexul de joacă, cât şi covorul din cauciuc pe care este aşezat complexul ocupă acum o suprafaţă mai mare, spre bucuria celor mici.
Nu doar copiii au de câştigat de pe urma acestei investiţii realizate de Primărie. În aceeaşi locaţie au fost instalate şi şapte aparate de fitness, pentru oricine doreşte să-şi tonifice musculatura sau să slăbească.

Ultima modificare: 05.11.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul „Târg de vechituri” la Giurgiu, la fiecare sfârşit de săptămână

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.